Для тих, хто зазвичай прагне експериментами на кухні, й ненавидить безлад під час роботи в кухонній зоні!

Was gibt es neues?
Gesperrt
BrenaCic

Для тих, хто зазвичай прагне експериментами на кухні, й ненавидить безлад під час роботи в кухонній зоні!

Beitrag von BrenaCic »

Мені хочеться поділитися кулінарною драмою, що пригодилася зі мене минулого тижня, і це було.... Моя принцеса замовила, щоб я створила щось святкове з нагоди великої події. Я, звичайно, взялася гортати ідею у мережі і – уявіть!. Витратила цілих одну з половиною години, мов зомбі від блогу на ще однієї сторінки з рекламою! Деякі варіанти здавалися занадто заплутані, декілька - зі справжніми дивними компонентами, решта - серед тоннами банерів. І раптом я пригадала про цей дивовижний сайт й менш ніж за п’ять хвилин знайшла - прекрасний рецепт! Варіант виявився так детальним, що навіть навіть моя 12-річна донька здолала молодій допомогти. І що ви думаєте? наша команда зробили ніби з журналу торт, що виявився справжнім відкриттям свята. І ось вам результат кожна мої тепер зацікавлені сусідки не дають мені проходу з питаннями: "В якому місці я знайшла цей диво такий чудовий рішення?"
Каталог сайтів
Gesperrt